Personeel en kwaliteit

Zo kom je zelfverzekerd over als je Engels spreekt met je zakencontacten

Zo kom je zelfverzekerd over als je Engels spreekt met je zakencontacten

Geplaatst op

Als je zaken doet met klanten en relaties over de grens dan wordt er onderling meestal Engels gesproken. Het is dan ook essentieel dat je deze taal goed beheerst. En dan gaat het niet om steenkolen Engels wat je op de middelbare school leerde en waarmee je je op je vakantieadres in het buitenland kunt redden. Dan gaat het om goed en vloeiend zakelijk Engels kunnen spreken. Je goed verstaanbaar kunnen maken zonder dat je de ene na de andere taalblunder begaat is wel zo prettig.

Een cursus Engels volgen kan je veel voordeel opleveren

Wanneer je een cursus Engels volgt voor zakelijke doeleinden dan kun je daar op verschillende manieren voordeel van hebben. Je kunt bijvoorbeeld internationale douane documenten lezen. Die krijg je onder ogen als je handel drijft met het buitenland. Je hoeft het in orde maken van de douanedocumenten dan niet uit te besteden. Dit kan je veel geld besparen. Maar een cursus Engels kan ook erg handig zijn als je met zakenpartners onderhandelt over een zakelijke deal of tijdens een internationale netwerkborrel. Het hebben van de juiste contacten kan je veel voordeel opleveren, zeker als je elkaar goed kunt verstaan.

Goed Engels kunnen spreken is een must als je goed voor de dag wilt komen bij internationale gezelschappen. Het is niet prettig als je tijdens een zakendiner met gasten uit het buitenland nauwelijks uit je woorden kunt komen en niet verder komt dan ‘Good evening, how are you’. Het is zeker in je voordeel als je mee kunt doen met discussies. Dat je soms even niet op het juiste woord komt is geen schande, Engels is tenslotte niet je moedertaal. Dat zal iedereen begrijpen.

Volg een cursus Engels waar je echt wat aan hebt

Als je je Engels wilt verbeteren voor in de zakenwereld dan is het belangrijk dat je de juiste cursus volgt. Een cursus zakelijk Engels voor volwassenen is dan een goede suggestie. Tijdens deze cursus leer je hoe je een goed zakelijk gesprek voert. Vakantie Engels komt hier zeker niet aan de orde, de cursus is bedoeld voor mensen die het basis Engels goed beheersen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met mensen in de klas zit die geen woord Engels spreken. Deze trainingen zijn uitsluitend bedoeld voor mensen die de taal op zich goed beheersen en die ook de basis grammatica regels goed kennen. 

Gerelateerde berichten

Maak het je personeel makkelijker met een kassasysteem voor de horeca

Het is in de horeca heel belangrijk om bestellingen en betalingen correct en vooral snel af te handelen. Alles draait om contact met je klanten. Een...

Lees meer

Hoe omgaan met personeel bij verkopen van bedrijf?

Als bedrijfseigenaar is de verkoop van uw bedrijf meestal reden voor een feest, of op zijn minst een zucht van verlichting. Maar voor uw werknemers...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden