Personeel en kwaliteit

Een cadeau voor je personeel verzinnen? Easy, met deze tips!

pakket verzendkosten

Een cadeau voor je personeel verzinnen? Easy, met deze tips!

Geplaatst op

De tijden dat je je personeel een pen cadeau deed, liggen gelukkig achter ons. Veel leuker is het om de creativiteit de vrije loop te laten. Wij willen je graag een beetje helpen met een paar leuke tips. Check ze hieronder en verzin er zelf ook nog een paar bij! Leuk is het om het cadeau naar je medewerker te sturen, mocht deze op de verjaardag vrij zijn. Voor de pakket verzendkosten hoef je het in veel gevallen niet te laten.

Belevenis

Hoe leuk is het om je medewerkers een cadeau te doen waar deze lang daarna nog een leuke herinnering aan zal hebben. Herinneringen maken is toch wel een van de mooiste dingen. Een uitjes met zijn of haar partner is altijd een cadeau dat goed ontvangen wordt. En mocht de medewerker geen partner hebben, dan is een vrijgezellentour een uitstekend cadeau om te geven. Er zijn meerdere bedrijven gespecialiseerd in het bieden van georganiseerde uitjes om belevenissen te maken.

Uiteten

Eenvoudig en simpel, precies waar veel mensen van houden. Dat is hoe mensen vaak tegen uiteten aankijken. Lekker een pizzaatje eten samen of  chillen in een tapasrestaurant. Natuurlijk is sushi ook een echte aanrader. Het blijven evergreens waar veel mensen van kunnen genieten.

Een attentie en het steunen van een goed doel

Soms kan een bedrijf er ook voor kiezen om een goed doel te steunen. Zo valt het cadeau voor de medewerker qua bedrag lager uit, maar wordt er wel iemand blij gemaakt met het geld dat wordt afgeroomd. De medewerker krijgt bijvoorbeeld een fles wijn, terwijl een kind van ouders met een krappe beurs een bedrag krijgt om zijn of haar verjaardag te vieren.

Plant

De gezondheid van de medewerker is belangrijk, daarom is het slim om als werkgever te kiezen voor een plant als cadeau. Deze zuivert namelijk de lucht in een woning. Daarnaast geeft een plant een mooie, natuurlijke sfeer aan de kamer.

Magazine of boek

De intellectuele ontwikkeling van een medewerker is vaak belangrijk voor werkgevers. Daarom is het leuk om een magazine of boek cadeau te doen. Het is helemaal leuk wanneer het onderwerp van deze lectuur aansluit op de aard van de werkzaamheden die de werknemer doet.

Een bordspel

Wil je echt een Oudhollandse gezellige avond, dan is een bordspel precies wat je nodig hebt. Behalve natuurlijk als er iemand echt niet tegen z’n verlies kan. Een spel doet ook nog iets anders: binnen de regels van het spel kunnen mensen de competitie met elkaar aan gaan. Dat is goed voor de werkgever, want zo ontstaat er een winnaarsmentaliteit. Dit is weer goed voor het bedrijf, zo worden doelen met extra passie nagestreefd.

Ontdek meer

Wil je meer weten hoe je sneller een baan krijgt na je studie? En wat je er aan hebt om met je bedrijf op een beurs te staan? Ontdek het allemaal op onze informatieve site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden