Personeel en kwaliteit

Personeel in de bouw? Let hierop!

Personeel in de bouw? Let hierop!

Geplaatst op

Heb jij personeel werkzaam in de bouw? Dan is het aan te raden om aan onderstaande factoren te denken zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Over het algemeen heeft elk bedrijf dit wel goed geregeld, maar het is altijd goed om dit nogmaals te dubbelchecken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als eerst zullen we kort stilstaan bij het volgen van een VCA opleiding.

Het volgen van een VCA opleiding

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, daar staat de afkorting VCA voor. Als jij in de bouw gaat werken, is het vrijwel altijd verplicht om een VCA opleiding te gaan volgen. De reden hiervoor is dat door je een VCA opleiding volgt je veiliger te werk gaat op de werkvloer waardoor er minder groot een kans bestaat dat er ongelukken gebeuren. Om deze reden zie je ook steeds vaker dat het volgen van een opleiding een must is om de veiligheid te doen waarborgen op de werkvloer.

Zorgen voor de juiste verzekeringen

Als je personeel werkzaam hebt in de bouw, is het ook aan te raden om de juiste verzekeringen af te sluiten in de bouw. Door de juiste verzekeringen in de bouw te hebben weet je zeker dat je bij een eventueel ongeluk verzekerd bent. Ben jij dit niet? Dan zul je veel geld moeten betalen als de schade op jou verhaald wordt. Let op, de kans op het krijgen van een ongeluk kan geminimaliseerd worden door het volgen van een VCA opleiding. Combineer beide dus zeker met elkaar.

Kloksysteem om tijd te registreren

Als je personeel in de bouw hebt, is het altijd aan te raden om te kunnen zien hoeveel uren de mensen hebben gewerkt. Het is namelijk complex om zelf te bepalen aan de hand van het contract of ze daadwerkelijk zoveel uur hebben gewerkt. In de bouw is het namelijk gebruikelijk om over te werken. Om deze reden is het aan te raden om een kloksysteem aan te schaffen zodat je op basis hiervan precies kunt zien hoeveel uur iemand heeft gewerkt. Hierdoor komt het personeel niets te kort!

Gerelateerde berichten

Artificial intelligence (AI) en de carrièrekansen van morgen

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, neemt de relevantie van kunstmatige intelligentie (AI) in bijna elke sector toe. Van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden