Personeel en kwaliteit

Hoe verpak je als bedrijf je producten?

Hoe verpak je als bedrijf je producten?

Geplaatst op

Op een gegeven moment komt er bij de meeste bedrijven een punt waarop alles veranderd moet worden. Het logo, de website, de slogan, de verpakkingen, prijzen en namen van producten. Zodra je eraan bent begonnen kan er voor je gevoel geen einde aan komen. Mocht je in dit geval op zoek zijn naar een nieuwe manier om je producten aan te prijzen en te verpakken voor de klant, dan vind je hier misschien wel een goede optie om dit te doen.

Minimaal

Er wordt tegenwoordig veel gewerkt met minimalisme in verpakkingen. Er wordt minder chaos gepresenteerd op verpakkingen en deze zien er hierdoor een stuk strakker en wellicht luxer uit. Sommige bedrijven willen een soort luxe verpakking laten maken, en komen dan met deze uitkomst. Veel mensen vinden het zonde dat dit steeds meer gedaan wordt, anderen kunnen er wel aan wennen. Dit ligt echt aan het bedrijf waar dit gebeurt.

Luxe gevoel

Wanneer bedrijven een luxe verpakking laten maken wordt er dus vaak gewerkt met simpele ontwerpen. Deze worden zo minimalistisch mogelijk gemaakt om de koper een luxe gevoel te geven. Dit kan bij sommige merken wel werken, bij andere niet. Mocht je een luxe verpakking laten maken, zorg er dan voor dat je een goed werkend ontwerp hebt. Mensen vinden luxe vaak terug in kleuren als olijfgroen, wit, bruin, blauw en soms zwart. Als je een mooie combi weet te maken van een paar van deze kleuren dan is de kans groot dat mensen een luxe gevoel krijgen.

Uitstalling

Mochten de producten in de winkel verkocht worden, kijk dan ook naar de manier van uitstallen. Bepaalde hoogtes en manieren van het uitstallen van de producten kunnen ook al een verschil maken in hoe mensen zich aangetrokken voelen tot het product. Ga je een luxe verpakking laten maken, kijk dan goed naar welke winkels jouw product verkopen en waar ze deze plaatsen, laat het opvallen. Maar, pas op! Een luxe verpakking laten maken kan een hele moeilijke klus zijn, aangezien sommige ontwerpen ook al wat heftig of juist te simpel over kunnen komen op de consument.

Gerelateerde berichten

erp systeem

ERP systemen: meer resultaat met minder personeel

“Meer resultaat met minder personeel”, dat klinkt iedere ondernemer natuurlijk als muziek in de oren. Zeker in de periodes wanneer personeel...

Lees meer

veiligheid

Branches waar een VCA van toegevoegde waarde is

In verschillende branches wordt in vacatures om een VCA certificaat gevraagd. In dit blog gaan we in op de vraag wat VCA precies is en in welke...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden